Persoane interesate

luni, 24 septembrie 2012

Îţi place berea? Aplicaţie pe telefoanele mobile dedicată Oktoberfest

Vrei să-ţi cunoşti nivelul alcoolemiei, să flirtezi sau să ajungi cu bine acasă după ce ai băut multă bere? Totul va fi posibil doar cu ajutorul unui click! Oktoberfest, sărbătoarea berii de la München, a intrat în zona 2.0, scrie Jurnalul.ro.

Oktoberfest, cel mai mare festival popular din lume, aflat în 2012 la a 202-a ediţie, intră de-a binelea în secolul al XXI-lea, după cum demonstrează gama de aplicaţii pentru smartphone-uri şi tabletededicate acestui eveniment.

marți, 18 septembrie 2012

Unde se produce cea mai bună bere din lume ? Clasamentul celor mai bune beri din lume îl deţine berea mănăstirească Westvleteren 12

Cu toate că industria mondială a berii este dominată în prezent de câteva nume mari precum Anheuser-Busch InBev, SABMiller, Heineken sau Carlsberg, micii producători au intrat în forţă pe piaţă. Unul dintre aceştia a reuşit să câştige cu produsul său titlul de cea mai bună bere din lume, acordat de site-ul de specialitate Rate Beer, scrie CNBC.
Contrar tuturor aşteptărilor, primul loc în clasamentul celor mai bune beri din lume îl deţine berea mănăstirească Westvleteren 12, produsă de călugării din localitatatea belgiană omonimă. Juriul compus din 79 de degustători a acordat cea mai înaltă distincţie băuturii produse de abaţia Saint Sixtus din Westvleteren, după ce a analizat peste 140.000 de tipuri de bere înscrise în concurs de cei circa 12.000 de producători din întreaga lume.