Persoane interesate

sâmbătă, 4 februarie 2012

Bosman - o bere poloneză apreciată în Europa (Bosman, polska marka piwa)

Bosman - un brand de bere produsă de Bosman Brewery SA Szczecin, care aparţine grupului de fabricare a berii Carlsberg Polonia SA. Szczecin este marca pilot a fabricii de bere.

Berea Bosman este produsă în două tipuri:

Bosman Full
Bere Lager cu conținut de 12,5% din extract şi 5,7% alcool în volum. Berea este turnată în sticle şi cutii de 0,5 l, cu o culoare roşie  și cu o trăsătură distinctivă pe etichete.

Bosman Special
Bere Lager  puternică cu conținut de specii (de volum) 6,6% alcool, iar 14,9% din extractul . Berea este turnată în sticle şi cutii de 0,5 l, cu o culoare verde și cu o trăsătură distinctivă pe etichete. Producătorul declară că specială are un gust mai intens, cu o amărăciune caracteristică notabilă.


În 2005, fabrica de bere produsă Stettin în toamnă şi, Bosman bere iarna Polar ca o "ediţie limitată". A fost o bere extract de bere care conţine 13,5% şi 6,0% alcool în volum. Producătorul a numit-o bere cu un gust profund şi plin de. Polar Bosman a fost promovat ca o băutură de încălzire, în serile lungi de iarnă .

1998: Bosman Full a câştigat medalia de aur la Festivalul de Bere XI polonez, Universitatea din Lodz. Medalia ce poartă eticheta de roşu Bosman.

2008:  Bosman Full a primit o medalie de aur la reuniunea de toamna al XVI-lea în Cracovia grupul berii lager cu conţinut în extract mustul 10 - 12 ° BLG. A concurat în 15 categorii de bere vândute în Polonia .

2009: Bosman Special a fost premiat cu medalia de argint la concursul de selecţie Monde.

Am servit bere Bosman anul trecut în timpul unei vizite efectuate la Warșovia. Bosman este una din cele mai apreciate beri în Polonia. Berea Bosman are un gust pătrunzător de hamei prăjit și o prospețime care relaxează.
Prețul unei sticle de Bosman de o,5 litri costa aprox 0,90 euro

Un comentariu:

  1. Salut!MA numesc mihai voicu si as vrea sa fac un proiect ca acesta si daca vrei sa il facem impreuna pe un domeniu .ro sa facem ceva oficial sa facem o colaborare sau ceva.Adauga id-ul meu mihaivoicuro si discutam.Multumesc Cu stima Mihai!

    RăspundețiȘtergere