Persoane interesate

luni, 5 decembrie 2011

Birra Moretti La Rossa

Birra Moretti La Rossa (Roscata) este o bere dublu maltificata produsa folosind 100% orz maltificat de cea mai buna calitate, care ii da un gust dulce si o aroma puternica de malt prajit.


Culoarea de chihlimbar ce caracterizeaza berea, este data de tipul de malt folosit in reteta (maltul este un orz uscat si prajit). Un alt ingredient cheie este hameiul, varietatea folosita este special de aromata, ceea ce confera berii un gust final amarui si o aroma delicata. Maestrii Berari recomanda servirea acesteia la o temperatura intre 10° si 12° C.


Specificatie tehnica:

Nume Birra Moretti La Rossa
Tipul Bere maltificata
Valabilitate 15 luni
Continut de zahar 17.3% vol.
Continut alcool 7.2% vol.
Tipul fermentarii scazuta
Culoare galben chihlimbar
Gust gust de malt cu un accent picant
Temperatura de servire 10°-12° C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu