Persoane interesate

duminică, 25 decembrie 2011

Google s-a apucat de făcut bere


A peek inside the process - from concept to tap - of bringing a beer to life. Urkontinent goes on tap Sept. 27, 2011, at the Rehoboth Beach, Del., brewpub and will be packaged for full distribution in the coming months.


Want to know more? Google it! :)

Despre Google, una dintre cele mai cunoscute companii din lume, se știe că e interesată să facă afaceri în cele mai diverse domenii. În urmă cu ceva timp, își arata interesul de a intra ca producător de energie electrică.

Mai nou, reprezentanții Google au decis să se asocieze cu o companie de bere, un brand mai exclusivist și să intre în afacere cu aceștia. Da, Google intră într-o afacere cu bere, iar o parte din producție ar urma să se facă în ediție limitată.

Cei care vor să bea din celebra bere ar trebui să meargă tocmai până la Denver, la un mare festival de specialitate. Berea este produsă de Dogfish Head, iar numele este Urkontinent.

Potrivit unor reprezentanți ai Google, compania nu are de gând să facă profit din această afacere, totul fiind realizat pentru „distracție și pentru ca internauții să se cinstească în zilele frumoase”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu