Persoane interesate

miercuri, 11 iulie 2012

Berea Chişinău la butoi, adusă acasă


Recent, a apărut serviciul de livrare la domiciliu a berii Chișinău la halbă, în orice cantitate și în orice colț al capitalei.

Este greu de imaginat o petrecere perfectă fără o bere de calitate, proaspătă și răcoritoare. De obicei, ca să dai o petrecere, e nevoie să mergi la magazin, să procuri bere, să asiguri transportarea ei și să găsești suficient loc în frigider. Dar dacă petrecerea este undeva în afara orașului, situația se complică cu mult, și atunci, ești în căutarea unei soluții, ca să ai o bere rece pe toată durata picnicului. Nu de alta, dar sunt cam prea multe griji, de altfel, și până le rezolvi pe toate, îți trece și cheful de chef. 

Din vara asta însă, producătorul berii Chișinău - compania Efes Vitanta Moldova Brewery (EVMB), îți vine în ajutor, ca un prieten adevărat și îți dă soluția mult așteptată, cum să organizezi o petrecere pe cinste fără prea multă bătaie de cap. 

Acum, este suficient să formezi numărul de telefon 022 47 80 93 și să dai comandă de bere Chișinău la halbă, produsă local – și deci, proaspătă, rece, dar cel mai important – de la un producător de încredere! 

Berea va fi livrată în cantitatea solicitată la adresa indicată, împreună cu o instalație de turnare și răcire. Deci, pe toata durata evenimentului, veți avea parte de o bere rece și veți putea juca rolul de barman, deoarece respectiva instalație nu necesită o persoana special instruită pentru a face rost de bere din ea. Cu atât mai mult, este și o surpriză plăcută, pentru cantitatea de bere comandată, se oferă gratuit și pahare din plastic de 0,5 lt., create anume pentru berea „Chișinău” și pentru toţi oamenii buni. 

Atenție! Acest serviciu este accesibil doar pentru persoane ce au împlinit 18 ani. Pentru mai multe detalii interesante cu referire la acest serviciu puteți forma numărul de telefon 0 22 478 093 sau accesa site-ul www.berechisinau.md, selectând rubrica Bere la comanda. 

Berea Chișinău Vă dorește o petrecere cât mai reușită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu