Bere nepasteurizată Kasztelan Niepasteryzowane este o bere poloneză produsă în centrul Poloniei, regiunea Sierpc.
Proces tradiţional de producere a berii. Se foloseşte apă tratată şi ingrediente naturale, atent selectate şi fătă urmă de conservaţi.
Proces tradiţional de producere a berii. Se foloseşte apă tratată şi ingrediente naturale, atent selectate şi fătă urmă de conservaţi.
Berea Kasztelan Niepasteryzowane se caracterizează printr-o aromă uşoară de hamei, gust proaspăt frumos.
Extract de 12,5%
Alcool 5,7%
Disponibil în caseta de 0,5 L, 0,5 L sticla.
Kasztelan Niepasteryzowany to polskie piwo produkowane w lokalnym browarze w Sierpcu w środku ekologicznie czystych terenów Mazowsza.
Tradycyjny proces warzenia piwa, woda czerpana z głębokich źródeł oligoceńskich, starannie wyselekcjonowane naturalne surowce oraz brak pasteryzacji powodują że Kasztelan charakteryzuje się lekkim, przyjemnymi świeżym smakiem.
Ekstrakt 12,5%
Alkohol 5,7%
Dostępny w : puszka 0,5l, butelka 0,5l, czteropak, ośmiopak oraz butelka 0,33
Tradycyjny proces warzenia piwa, woda czerpana z głębokich źródeł oligoceńskich, starannie wyselekcjonowane naturalne surowce oraz brak pasteryzacji powodują że Kasztelan charakteryzuje się lekkim, przyjemnymi świeżym smakiem.
Ekstrakt 12,5%
Alkohol 5,7%
Dostępny w : puszka 0,5l, butelka 0,5l, czteropak, ośmiopak oraz butelka 0,33
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu