Persoane interesate

luni, 29 aprilie 2013

Berea Chișinău sărbătorește 140 de ani

Berea Chișinău celebrează aniversarea a 140 de ani prin lansarea berii Chişinău de Jubileu, într-un nou ambalaj aniversar, deosebit atât prin design, cât  și prin extra-volumul de 550 ml.

Campania care marchează aniversarea brandului național de bere a început în luna curentă și va continua cu multe alte surprize, în perioada următoare.

În luna mai, Compania Efes Vitanta Moldova Brewery sărbătoreşte jubileul de 140 de ani ai Berii Chişinău.
Cu această ocazie, compania a lansat o bere nouă, într-un ambalaj de sărbătoare – Chișinău de Jubileu. O bere care te surprinde prin caracter şi te cucereşte cu propria personalitate. Ambalajul unic, deosebit de artistic, manifestă o diferenţa delicată de caractere masculine şi feminine, dar care ascunde în interior o personalitate unică, maturizată şi cristalizată în timp - berea de Jubileu. Gustul distinctiv al noului produs relevă secretul unui secol de istorie și tradiție în arta producerii berii și este un cadou pentru toți iubitorii de bere.

Chișinău de Jubileu este o bere rafinată, creată din 2 tipuri de malț blond într-o combinație perfectă cu aroma bogată a 4 tipuri de hamei. Noul produs este disponibil pe piaţă în sticlă și în doze cu un design special și în extra-volum de 550 ml.

Pe parcursul acestor 140 ani de istorie, tradiţie şi calitate, berea Chișinău a câștigat recunoașterea și aprecierea oamenilor buni. Spiritul şi valorile brandului au fost intens reflectate atât prin respectarea calității, cât şi prin politica social responsabilă promovată activ de companie.

„Suntem mândri că aniversăm 140 de ani. Cu această ocazie ne dorim să fim cât mai aproape de consumatorii noștri care, pe toată perioada sărbătoririi, vor avea parte de multe noutăți şi surprize speciale oferite de companie. Dincolo de toate aceste aspecte, marcarea aniversării de 140 de ani ai berii Chişinău reflectă tradiția și experienţa de producere a berii atestate în R. Moldova. Dar nu e suficient sa avem tradiţii, trebuie să şi inovăm. Consumatorii noștri sunt din ce în ce mai deschiși la nou, astfel, am produs o bere nouă, deosebită, Chişinău de Jubileu”, a declarat Kamil Yazici, Director General EVMB.

Istoria berii Chișinău a început în primăvara anului 1873, când iscusitul negustor german pe nume Raps a întemeiat prima fabrică de bere din Chişinău, aceasta fiind şi prima fabrică de bere din Moldova.

Berea obţinută la fabrica lui Raps se făcea după o reţetă tradiţională germană. Negustorul şi-a dorit cu tot dinadinsul să răspândească pe teritoriul Moldovei principiile şi cultura nemţească de fabricare a berii, fapt care i-a reuşit cu desăvârşire.

Brandul Chișinău, purtând numele capitalei R. Moldova – este cel mai cunoscut brand de bere din țară. De-a lungul anilor a evoluat și s-a reinventat pentru a fi pe placul consumatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu