Persoane interesate

vineri, 19 august 2011

BEREA CHISINAU VS COORS LIGHT! 1:0 PENTRU MOLDOVA!

Deci, stiu ca multi au ideologia de genul ca unei domnisoare adevarate nu i-ar fi estetic sa serveasca bere. Gresit, oare nu suntem tot oameni? Oare pe timp de vara nu ni se face cald si noua? Si chiar daca ar as avea optiunea cind afara e o caldura de cel putin 30 grade Celsius, de a servi o bere sau un suc, probabil alegerea se va opri la o bere (in cazul in care nu sunt la volan).

Insa, aici nu vreau sa relatez orele bunei purtari, ci anume concluzia la care am ajuns dupa ce gustasem berea pur americana Coors Light. Deseori, in filmele Hollywood-ului observam scene cind la un student party toti savurau Coors. Gresit! E otrava adevarata, altfek n-o pot numi.

In SUA Coors Lights este asemenea berii Chisinau, produs la un pret accesbil. Insa, la primul git de Coors credeam ca berea e deschisa cu vreo saptamina in urma. Gustul nu-l pot descrie, e ceva foarte neplacut, si nici nu poti numi bere adevarata. Respectiv, deodata mi-am adus aminte de berea autohtona Chisinau. Pot spune cu certitudine, berea Chisinau e la un nivel cu mult mai superior decit Coors Light.

De asemenea, imi aduc aminte cind eram in Moldova, vroiam sa incerc tot soiul de bere importate, inclusiv Bud Light si Coors Light, acuma cind am facut dezgustatia in SUA, ajung la urmatoare parere: Mai bun decit Chisinau nu e nimic!

Concluzie: Nu va dati in vint sa dati un pumn de ban pentru o bere de genul Bud Light sau Coors Light din considerentele ca e foarte populara in SUA, deoarece nu merita!

Un comentariu: